Therapeut ontmoet therapeut

image.jpeg

Ook een therapeut heeft soms een therapeut nodig.

De holistische kijk van mijn werk als natuurgeneeskundig therapeute brengt niet alleen een liefdevolle inzet mee. Het is een prachtig werk, waarin ik met luisteren, aandacht, kennis en therapie de hulpvrager kan ondersteunen in zijn genezingsproces. Mag aanreiken wat nodig is, om de zelfgenezende kracht te activeren, met de mogelijkheden van de natuurgeneeskunde.

Het is dankbaar werk, maar er gebeurt soms zoveel dat het goed is om stil te worden van binnen. Om je hoofd leeg te maken door te fietsen, hard te lopen en te sporten is niet altijd voldoende.

Daarom was het goed om een collega te zoeken, die bij me past en waar je mee kunt praten. Elkaars ervaringen delen en vooral begrijpen, te leren van elkaar en de energie weer op peil te brengen.

En ik ben Greet tegen gekomen. Een kado, zo maar en het klikte meteen. We delen dezelfde inzichten en instelling van het holistisch werken en de invulling van therapie. Het was 'thuis" komen. Weten van elkaar wie we zijn en wat we willen. Soms is er geen uitleg nodig.

Greet heeft bij mij de opleiding Bachbloesemtherapeute en reiki gedaan. De Bachbloesemtherapie helpt om gemoedsstemmingen en angsten om te zetten in positieve processen. Helpt om het dag en nachtritme te herstellen, door goed te slapen, overdag weer helder en aktief te worden. Energie gaat stromen, met duidelijke inzichten en fris komt de levenskracht weer in beweging. Het was heel bijzonder om met Greet deze lessen en kennis te delen.

Vandaar dat ook een therapeut een therapeut nodig heeft.

Ik dankbaar ben om met Greet liefdevol te delen, elkaar te ondersteunen in ons zo bijzonder mooi werk.

Mariet Ferwerda
natuurgeneeskundig / holistisch therapeute